duminică, 18 iunie 2017

GcMAF, tratamentul revolutionar impotriva cancerului, autismului, bolilor autoimune si infectioase


Ce este GcMAF?

GcMAF (Factor de Activare a Macrofagelor derivat din proteina Gc) este prezent natural in corpurile noastre si instruieste macrofagele sa distruga celulele canceroase si invadatorii straini activandu-le. Macrofagele sunt celule originare din monocite, un tip de celule sangvine albe gasite in corp. Ele functioneaza in apararea ne-specifica (imunitate inascuta), si ajuta la initierea mecanismelor de aparare specifice (imunitate adaptiva) ale animalelor vertebrate.

Rolul lor macrofagelor este fagocitoza (devorarea si digerarea) resturilor celulare si patogenilor, ca si celule stationare sau mobile. Ele stimuleaza si limfocitele si alte celule imune sa raspunda patogenilor. Sunt celule fagocitice specializate care ataca substantele straine, microbii infectiosi si celule canceroase prin distrugere si ingestie. 

Macrofagul unui soarece intinzandu-si „bratele” (pseudopodele) pentru a devora doua particule, posibil patogeni. 

Unde se gasesc macrofagele in corp?

Macrofagele si alte fagocite se gasesc in urmatoarele locatii din corp:

Locatie principala
Tipuri de fagocite
piele *
macrofage, celule Langerhans residente, celule dendritice, celule mast
Intestine si placile Peyer*
macrofage
Plamani *
macrofage, monocite, celule mast, celule dendritice
Sange
Neutrofile, monocite
Maduva osoasa
macrofage, monocite, celule sinusoidale, celule de captuseala
Tesut conectiv
macrofage, monocite, celule dendritice, histiocite
Tesut limfoid
macrofage, monocite, celule dendritice
Splina
macrofage, monocites, celule sinusoidale
Timus
macrofage, monocite

* Aceste locatii sunt si cele mai bune zone de administrare pentru GcMAF: pielea prin injectie subcutanee sau instramusculara, intestinul prin administrare orala, si plamanii prin inhalare folosind un nebulizator (precum Nebulizatorul Portabil Omron NE-U22V).


Cum functioneaza GcMAF?


GcMAF este o glicoproteina care activeaza macrofagele si le sporeste activitatea, tranformandu-le in celule ucigase naturale.

A doua generatie de GcMAF


A doua generatie de GcMaf in doza mare este produs folosind o tehnologie in curs de patentare dezvoltata in Japonia de clinica Saisei Mirai in colaborare cu Dr. Hitoshi Hori si Dr. Yoshihiro Uto, la Universitatea din Tokushima, care studiaza GcMAF de peste 20 de ani. Studiile privind GcMAF au inceput la Universitatea din Tokushima in 1992, dupa ce li s-a prezentat munca Dr. Nobuto Yamamoto si au inceput o colaborare.

A doua generatie de GcMAF este produs folosing o metoda noua si imbunatatita, care permite obtinerea unei formule cu o concentratie de 10-20 de ori mai mare, mai activa si mai stabila decat alte formule GcMAF disponibile in prezent. 

Este important de mentionat ca s-a demonstrat clinic ca aceasta concentratie mult mai mare de GcMAF nu are niciun efect secundar la majoritatea pacientilor, si este mult mai stabila deoarece este rezistenta la oxidare.

Comparatie intre prima si a doua generatie de GcMAF


GcMAF se testeaza pentru activitate fagocitica a macrofagelor folosind macrofage de soarece si celule sangvine rosii de oaie la Universitatea din Tokushima, Japonia. Celulele rosii sunt opsonizate, proces ce le marcheaza pentru ingestie si distrugere de catre macrofagele activate. La microscop, acestea se vad ca zone mov in celulele transparente. Pornind de aici calculam indicele de fagocitoza.

A doua generatie de GcMAF este stabila la temperatura camerei pentru o perioada de maxim 2 saptamani. Un experiment finalizat recent a stabilit ca a doua generatie de GcMAF este stabila timp de 4 saptamani la temperatura camerei, fara pierderi in activitatea de activare a macrofagelor. Estimam asadar ca GcMAF ramane activ fara pierderi de activitate timp de cel putin 1 luna la temperatura camerei. Refrigerat, nu isi pierde activitatea timp de mai bine de 1 an.

Clinica Saisei Mirai produce a doua generatie de GcMAF din 2011 si doctorii sai au tratat peste 1000 pacienti in grupul de clinici din Japonia. Procesul de productie are loc in Centrul de Procesare Celulara  Celulara Saisei Mirai din Osaka, Japonia

In afara de GcMAF, centrul mai produce celule ucigase naturale (terapie celulara cu Hyper T / NK), limfocite si celule dendritice.  Se cerceteaza in continuu si se dezvolta noi imunoterapii pentru pacienti in colaborare cu diverse universitati din Japonia.

GcMAF pentru administrare orala


Este o forma de GcMAF produsa din colostrum bovin de Saisei Mirai in colaborare cu Universitatea Tokushima. 
GcMAF oral obtinut din colostrum bovin.
GcMAF oral este produs similar cu a doua generatie de GcMAF, dar foloseste colostrum bovin in loc de ser. Este administrat oral si sublingual. Poate fi luat de catre oricine vrea sa ramana sanatos si sa lupte cu boala.  
                     
In cazul bolilor grave, se recomanda combinarea capsulelor GcMAF cu injectii. Intrucat locul administrarii este diferit, difera si zona de activare a macrofagelor si efectul. Ca si efecte clinice, GcMAF capsule induce:

  • Somn imbunatatit, mai multa energie, mai putina oboseala
  • Digestie imbunatatita, urinare nocturna redusa
  • Mai buna crestere a parului si pierdere redusa a parului din cauza imbatranirii
  • Aspect si textura piele imbunatatite
  • Control imbunatatit sau vindecare boli infectioase cauzate de virusi, bacterii si alti patogeni
  • Simptome reduse de alergie, polipnoza, si atopie.

Si GcMAF oral este testat pentru activitate macrofaga folosind macrofage de soarece si celule sangvine rosii de oaie la Universitatea din Tokushima, Japonia. Capsulele raman active timp de cel putin un an test, teste privind durabilitatea lor dupa aceasta perioada fiind in desfasurare. Pentru vlabilitate pe termen lung, se recomanda refrigerarea capsulelor.

Boli pentru care se recomanda terapia cu GcMAF ser si capsule


Terapia cu GcMAF ser si/sau capsule este recomandata in tratamentul oricaror boli care implice o disfunctie sau compromitere a sistemului imunitar, precum:

Cancer
Boli Autoimune
Infectii ale tractului respirator
Tulburari din spectrul autismului (ASD)
Virusul Herpes Simplex (HSV)
Virusul Epstein-Barr (EBV)
Sindromul Oboselii Cronice (CFS)
Scleroza multipla (MS)
Cistita
Encefalomielita Mialgica (ME)
Artrita reumatoida (RA)
Infectii ale tractului urinar (UTI)
Tuberculoza
Boala Lyme
Endometrioza
Lupus
Infectii cu micobacterii
Parkinson
Infectie cu pneumonie
Fibromialgie
Norovirus
Malarie
Negi cauzati de infectii virale
Varicela  (virus varicella zoster)
Febra Q (Coxiella burnetii)
Virusul gripal (gripa)
Colita ulceroasa, boala lui Crohn
Psoriazis
Sindromul ovarelor polichistice (PCOS)


Doze uzuale in terapia cu GcMAF


Cancer: pentru terapia cu a doua generatie de GcMAF se recomanda administrarea unei doze de 0.5 ml GcMAF concentrat (1500 ng/0.5 ml) de 2-3 ori pe saptamana, in cadrul unei abordari integrative de tratare a cancerului.

In stadii mai avansate ale bolii sau la inceputul tratamentului se pot folosi in siguranta si doze mai frecvente (zilnice, sau 1 zi da 1 nu). GcMAF poate fi administrat si intravenos, 0.5-1.0 ml de 2-3 ori pe saptamana in 20 ml solutie salina sau mai mult, daca este nevoie, in cazuri severe. Se poate alterna administrarea de GcMAF intravenos cu injectii subcutanee sau intramusculare.

Alte boli (Autism, Sindromul Oboselii Cronice, Encefalomielita Mialgica, Boala Lyme): Se recomanda 0.25 ml GcMAF concentrat (1500 ng/0.5 ml) de 2-3 ori pe saptamana. Dozele initiale pot porni de la 0.1 ml in prima saptamana, 0.2 ml in a 2-a saptamana si 0.25 ml sau 0.3 ml in a 3-a saptamana. O doza mai mare de 0.5 ml de 2-3 ori pe saptamana ar putea fi necesara in functie de raspunsul initial. 

Cum se administreaza GcMAF?


GcMAF se administreaza prin injectie subcutanee sau intramusculara, de 2-3 ori pe saptamana, sau conform recomandarii medicului curant, folosind un ac de 26 G 0.45 x 13 mm sau 27G, cu o sering de 2.5 ml sau 1 ml (de unica folosinta, sterila). Seringa mai mare, de 2.5 ml, este mai usor de folosit datorita distantei mai mici parcurse de piston in timpul injectarii. Si acele pentru diabet ar putea fi folosite, desi sunt mai fine.

In tratamentele clinice, administrarea s-a facut si intravenos si intratumoral, dar injectiile subcutanee si intramusculare raman cele mai comune cai de utilizare. Se recomanda folosirea etanolului farmaceutic (alcool etilic) pentru tamponarea capatului flacoanelor inainte de inserarea acelor.

Inhalare GcMAF folosind nebulizatorul


O alta optiune de administrare este folosirea Nebulizatorului pentru activarea macrofagelor din tesutul linfoid asociat bronhiilor pulmonare. Aceasta metoda de administrare este potrivita in special in afectiunile plamanilor, unde administrarea locala ar putea avea un efect mai puternic.

Administrare orala de Colostrum MAF capsule enterice


Capsulele enterice de Colostrum MAF permit administrarea in tesutul limfoid intestinal. Cand este inghitit, in capsule enterice, Colostrum MAF nu este digerat, ci ajunge in intestine si activeaza macrofagele din placile Peyer, in tesutul limfoid intestinal. Acest tesut gazduieste aproximativ 70 % din sistemul imunitar al corpului nostru.

Administrarea orala trebuie facuta pe stomacul gol, dimineata, inainte de culcare, sau cu 30 de minute inainte de masa, pentru a permite trecerea mai rapida a capsulei prin stomac, catre intestine.


Macrofagele abunda in placile Peyer ale intestinelor.

Administrare orala Colostrum MAF pudra


In gura si gat exista tesut limfoid care contine macrofage. La administrarea de Colostrum MAF pudra, prin deschiderea capsulelor si eliberarea pudrei in gura timp de 15-20 de minute sau mai mult, aceste macrofage se activeaza. 

Este posibil ca o parte din GcMAF sa fie absorbit sublingual prin vasele de sange in gura, dar se considera ca activarea macrofagelor din tesutul limfoid al gatului este cea mai importanta metoda. 

Tesutul limfoid este partea sistemului imunitar care este importanta pentru raspunsul imun si ajuta la protejarea corpului importriva infectiilor si a corpurilor straine. Aceasta forma de administrare poate fi benefica pentru cei care sufera de deficienta de Imunoglobulina A (IgA) si Imunoglobulina M



Tesutul limfoid al gurii

Cat timp ar trebui sa continue terapia cu GcMAF?

O cura de GcMAF concentrat de obicei presupune 48 doze, pe durata a 6 luni. E posibil sa fie nevoie de cure suplimentare, in functie de stadiul si tipul bolii, de simptome, patologie, si progresele obtinute. 

Tratamentul cu GcMAF ar trebui continuat atat cat este necesar, cat timp boala este prezenta. Este posibil sa fie necesare si doze de mentenanta pe termen lung, in functie de tipul de boala. Acestea presupun de obicei 1 administrare pe saptamana sau la fiecare 2 saptamani.

Ca observatie generala, activarea macrofagelor este intotdeauna necesara pentru buna functionare a sistemului imunitar. Terapia cu GcMAF ar trebui sa continue pana la eliminarea bolii si pentru o perioada dupa aceea, pentru a reduce riscurile de recidiva si preveni noi imbolnaviri.


Ce analize se recomanda in timpul terapiei cu GcMAF?


Se recomanda verificarea markerilor tumorali si scanari RMN, PET si CT periodice.
Numarul de monocite: numarul de monocite ale unui pacient vor creste in stadiile incipiente ale tratamentului cu GcMAF, indicand eficienta acestuia.

Crestere in procentul si numarul de monocite in timpul terapiei cu GcMAF concentrat


Efecte secundare

S-a demonstrat clinic ca a doua generatie de GcMAF este in lipsita de efecte secundate in marea majoritate a pacientilor. Numai forme usoare de febra sau eczema au fost observate in aproximativ 1% din pacienti, dar acestea au fost efecte de scurta durata, semnificativ mai putine si usoare decat in cazul altor imunoterapii. Un numar mic de pacienti au dezvoltat reactii la nivelul pielii in zona intepaturii. Acestea pot fi tratate cu usurinta prin aplicarea locala a unui plasture antiinflamator nesteroid.

GcMAF poate fi folosit si impreuna cu alte terapii conventionale, inclusiv chimioterapie si radioterapie. In cazul chimioterapiei, este bine ca administrarea sa se faca la un interval de cateva zile inainte si dupa cura. In cazul radioterapiei, efectul asupra sistemului imunitar este minim, astfel ca GcMAF poate fi folosit concomitent.

Suplimente recomandate pe langa GcMAF


GcMAF trebuie de obicei combinat cu 5,000 UI vitamina D3 pe zilnic. Deficienta de vitamina D este asociata cu multe boli, precum cancerul, HIV, etc. Este nevoie de un nivel normal de vitamina D pentru ca GcMAF sa-si faca efectul. Se recomanda masurarea nivelului de 25 hydroxy-vitamina D si calciu in sange. Daca nivelul de calciu este ridicat, se poate micsora doza de vitamina D3 pentru a atinge nivelul optim.

De evitat in timpul tratamentului cu GcMAF


Gc-MAF se poate folosi in siguranta cu o varietate de medicamente si tratamente, insa se recomanda evitarea steroizilor datorita efectului lor negativ asupra sistemului imunitar. Totusi, acestia pot fi folositi in siguranta daca sunt necesari si prescrisi de medic. 

Toate informatiile si imaginile din acest material sunt preluate de pe site-ul Saisei Mirai. Tratamentul a fost recomandat de catre Dr. Massop si Dr. Morryiama de la Resurrection Clinics Dusseldorf si Tokyo unei cunostinte pentru tratarea cancerului pulmonar in faza terminala cu metastaza cerebrala.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu